KommunikationDesignIT-strategi

Komdit hjälper små och medelstora företag att bygga ett relevant och effektivt varumärke och att effektivisera sin verksamhet med rätt IT-lösningar


Tryck på rutorna ovan för mer information om respektive område

Vi är en digital och strategisk kommunikationsbyrå som erbjuder helhetslösningar inom kommunikation, design och IT-strategi, och som arbetar utifrån en enkel filosofi: att bygga långsiktiga lösningar och samarbeten som får ert varumärke och er verksamhet att nå hela vägen fram.

Vi hjälper er att nå hela vägen fram, helt enkelt.

Det kan till exempel betyda utveckling och design av en ny hemsida, effektiva annonskampanjer, en ny logotyp. Det kan även handla om en komplett modernisering av företagets varumärke och ton, en fullständig profil som definierar ett varumärke. Eller rådgivning om vilka molntjänster som är rätt för ert företag, vilka digitala verktyg som kan förbättra er verksamhet, vilken väg ni ska ta i en allt mer komplicerad IT-djungel.

Kommunikation, design och IT-strategi som når hela vägen fram

Vi bygger, formger, och utvecklar kommunikation, design och IT-strategi som tar företag dit de behöver komma

Från att inte ha en tydlig profil, till att bli ett starkt och effektivt varumärke. Från att ha svårt att nå fram till kunder till att ha en modern, snygg och professionell varumärkesprofil som är lätt att tycka om. Från att ha en verksamhet med digitala utmaningar till att bygga ett väloljat maskineri med IT-lösningar som drar det tunga lasset.

Alla möjliga sorters kunder

Vi arbetar med allt från världsledande webbtjänster och rikskända Bib Gourmand-restauranger till individuella föreläsare och lokala elfirmor. Här följer ett urval av kunder som vi arbetar med.

Frågor eller funderingar?